در صورتی که فردی به دیابت مبتلا باشد، مراقبت از پا را باید در اولویت امور خود قرار دهد. مشکلات پا عارضه شایع این بیماری است. پاها ممکن است که در اثر دیابت آسیب دیده و امکان این وجود دارد که در اثر آسیب های عصبی فرد دیابتی حس پاهای خود را از دست بدهد.

چنانچه فرد اقدامات مراقبتی را به خوبی انجام دهد، می تواند از بروز مشکلاتی این چنین جلوگیری کند. پاپزشکی برای بیماران دیابتی بسیار مهم است و به آنها کمک می کند تا در نهایت از سلامت پاهای خود اطمینان حاصل کنند.

چگونه دیابت به پا پزشکی ارتباط دارد؟

پاها در بیماری دیابت ممکن است که از دو طریق در معرض آسیب قرار گیرند. دیابت ممکن است که بر جریان خون تاثیر بگذارد یا سبب بروز آسیب های عصبی شود. زخم های به وجود آمده در اثر دیابت ممکن است با نوروپاتی( آسیب عصبی) یا بیماری های شریانی ( گردش خون ضعیف) همراه باشند.

این دو عامل می توانند تا 80 درصد خطر قطع عضو ناشی از زخم پا را افزایش دهند. پاپزشکی نقش مهمی در کنترل زخم های ایجاد شده در پا دارد و با ارائه درمان هایی از جمله دفع زخم، پانسمان و کاهش فشار می تواند سبب تسریع بهبودی زخم ها شده و خطر قطع عضو در بیماران دیابتی را کاهش دهد.

چرا آگاهی از پاپزشکی برای بیماران دیابتی حائز اهمیت است؟

عوارض ناشی از بیماری دیابت به آرامی و با گذشت زمان خود را نشان می دهند و معمولا فرد مبتلا به آن هنگامی از وجود این عوارض آگاه می شود که دیر شده است. به همین دلیل است که آموزش بیمار از ابتدا بسیار مهم است و باید یک روند مداوم باشد.

بهینه سازی کنترل قند خون در پا بسیار حائز اهمیت است و لازم است که این مورد به طور منظم چک شده و در صورت وجود مشکلی هشدارهای لازم به بیمار داده شود.

پاپزشکی برای بیماران مبتلا به دیابت

تمام بیماران مبتلا به دیابت باید حداقل سالی یکبار نزد پزشک متخصص مراجعه کرده و از او بخواهند تا پاهای آنها را معاینه کند. تشخیص به هنگام و جلوگیری از ایجاد زخم ها سبب پیشگیری از بروز آسیب ها و عوارض جدی تر می شود.

شاید شنیده باشید که دیابت ممکن است که سبب گانگرن یا بافت مرده و سیاه شود. بیشتر اوقات گانگرن ناشی از تاخیر در درمان آسیب های وارد شده به پا است.

چگونه از متخصصان پاپزشکی کمک بخواهیم؟

نخست لازم است که بیماران دیابتی سابقه پزشکی خود را در اختیار پزشک و افراد متخصص پاپزشکی قرار داده و لیستی از سوالات و نگرانی های خود را تهیه کرده و از پزشک خود بپرسند. برخی از مواردی که لازم است که با متخصص پا پزشکی در میان بگذارید شامل عبارت های زیر هستند:

اگر علائم نوروپاتی را تجربه کرده اید، از متخصص خود آزمایش عصبی یا تست های جامع بخواهید. این تست به شما کمک می کنند تا آسیب وارد شده را شناسایی کرده و از مشکلات ناشی از آسیب های عصبی بیشتر پیشگیری کنید.

از دیگر نکاتی که باید با متخصص پاپزشکی در میان گذاشته شود، نکات مربوط به رژیم غذایی است. از پزشک خود بخواهید تا رژیم غذایی سالمی را برای شما طراحی کند تا در نهایت آسیب های وارد شده به پا در اثر بیماری دیابت به حداقل برسد.

همچنین لازم است که با پزشک خود در مورد مراقبت هایی که لازم است که روزانه برای کاهش عوارض ناشی از بیماری دیابت انجام دهید، م کرده و از او کمک بخواهید.

در نهایت باید بگوییم که بیماری دیابت اگرچه ممکن است که محدودیت هایی برای فرد بیمار به همراه داشته باشد، اما در صورتی که مراقبت های پزشکی مانند پاپزشکی به خوبی انجام شود، هیچ گونه خطری برای فرد مبتلا به آن به همراه نداشته و فرد می تواند به زندگی عادی خود ادامه دهد.


طبیب خانه دیابت ,های ,آسیب ,پاپزشکی ,بیماری ,بیماران ,است که ,ممکن است ,لازم است ,بیماران دیابتی ,آسیب های ,برای بیماران دیابتیمنبع

پانسمان زخم طبااستاپ

دکتر طب فیزیکی

تزریق در زانو برای درمان آرتروز

پروتز دندان

پاپزشکی برای بیماران دیابتی

دیسک کمر

درمان خانگی برای درد زانو

مشخصات

آخرین جستجو ها

پنی دستگاه تصفیه آب dd شب که میشه بیا برا خرید Iran Site DIGIKALA زندگی رویایی trade and business لوله و آهن آلات